dilluns, 11 de març del 2013

Tercer dia del Barcelona Beer Festival: punt i final a una edició plena d'èxits

Aïda Sanchez
Barcelona

Després de litres i litres de cervesa, la segona edició del Barcelona Beer Festival ha tancat les seves portes. Un ambient relaxat i lliure de les aglomeracions i llargues cues de dissabte va acompanyar als assistents que van acostar-se a la cúpula de Las Arenas a tastar les últimes birres del cap de setmana. Més de les 25.000 persones inicialment previstes han visitat el festival, una xifra que possiblement s'ha vist incrementada per l'aparició al Telenotícies Migdia de dissabte a TV3.

L'últim dia del festival va acollir la presentació del llibre "Noves sensacions gastronòmiques" del restaurant el Racó d'En Cesc, un dels pioners en el maridatge de cerveses a Catalunya. I un altre projecte que està trepitjant amb força al món de la cervesa artesana, la Magic Rock Brewing, vinguda des del Regne Unit i escollida com la segona millor cerveseria novella l'any 2011.

Les diferents presentacions van anar acompanyades d'una informal taula rodona que va reunir aficionats, productors, distribuidors i blocaires per parlar del panorama cerveser acompanyats d'unes bones cerveses. Un bon sabor de boca per tancar una segona edició plena d'èxits.


Imatges de Sandra Vicente, Gabriel Ubieto i Aïda Sanchez
Música: Ebri Knight - Johnny Fiddle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada