dissabte, 16 de febrer del 2013

'Pablo Picasso' guanya el premi pel disseny de l'etiqueta de la cervesa 4 Maltes

Gabriel Ubieto
Barcelona
L'etiqueta guanyadora, dissenyada per Iñaki Rodriguez (Pablo Picasso)//Sandra Vicente


Iñaki Rodriguez, sota el pseudònim 'Pablo Picasso', ha guanyat el premi del concurs 'Les 4 maltes' pel disseny de l'etiqueta d'una de les cerveses artesanes de "Les Clandestines". L'acte s'ha celebrat avui tarda a la llibreria Fatbottom, on s'han conegut també els dos subcampions i s'ha pogut tastar un barril de '4 maltes'. La iniciativa a tres bandes amb el restaurant Mosquito ha arreplegat a unes 40 persones.


'Pablo Picasso' és el pseudònim d'Iñaki Rodríguez, un dissenyador de Bilbao, amb experiència anterior en concursos de pintura i disseny, però novell en quant a les etiquetes de cerveses. "Vaig assabentar-me a través d'un amic de Barcelona que viu a Donostia i si m'arriben més iniciatives com aquestes no dubtaré en tornar a participar-hi" ha comentat des de Bilbao. El primer premi eren 250 euros, un barril de cervesa de 'Les Clandestines' i un lot de còmics de la llibreria Fatbottom, que ha anat a recollir un amic en nom seu. Els subcampions han sigut la Victoria Haf ('Tochtli'), de Mèxic i en Sergi Solans ('No Topo'), de Barcelona.

Els dos finalistes,  Victoria Haf (Tochtli) i Sergi Solans (No Topo) // Sandra Vicente
"La idea era organitzar una presentació a tres bandes, amb els distribuïdors, el restaurant Mosquito, la imatge, la llibreria Fatbottom, i nosaltres, els productors" explica Miquel Àngel del Castillo, un dels tres artesans de "La Clandestina". La cervesa de Tarragona va començar a 2008, fruit de la iniciativa de tres amics amb experiència casolana des de 2004.

3 comentaris: