dimarts, 19 de febrer del 2013

Cap de setmana cerveser a Catalunya

Sandra Vicente
Barcerlona


Cartell de la fira de cervesa de Sant Cugat
Cartell de la fira de cervesa d'Arenys de Mar



















Aquest cap de setmana del 22 al 24 de febrer estarà replet d'activitats per aquells que vulguin gaudir d'un bon tast. La Fest de Sant Cugat ens proposa 12 hores de cervesa a ritme de swing, jazz, soul, blues i, fins i tot, una mica de llatina. Tot un dia sencer de bona música regada amb la millor cervesa artesana.

Durant les mateixes dates Arenys de Mar organitza dos dies dedicats al beuratge daurat. Divendres 22 està pensat per aquells interessats en el món de la producció i l'elaboració; es presentaran diverses marques noves i es podrà aprendre més sobre com es crea la beguda protagonista del cap de setmana. Però aquells que només busquin gaudir d'un dia en bona companyia i amb les millors cerveses catalanes, dissabte 22 podran assistir a un conjunt d'activitats pensades per grans i petits, concerts i tasts.

A poques setmanes del Beer Festival, que serà el festival més important de la cervesa artesana, aquest cap de setmana es presenta com una bona oportunitat d'anar obrint boca. Sigui a Arenys o a Sant Cugat, que no falti la cervesa i, com diuen els cervesers més veterans...Salut i birra!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada