diumenge, 10 de març del 2013

Segon dia del BBF: Més i millor


Gabriel Ubieto
Barcelona

Els crits cada vegada que s'acabava un barril de cervesa i se'n punxava un altre han sonat més i amb més força aquest segon dia de la segona edició del Barcelona Beer Festival. L'assistència ha superat clarament a una respectable inauguració, deixant gent fora del recinte i amb llargues cues per accedir-hi al llarg del dia.

Tot una jornada dedicada a múltiples activitats al matí i la tarda, amb ponències de gran nivell com la presentació de la Guia de Cerveses de Catalunya, la cervesa Brewdog, Turisme de Flandes o l'Impacte socioeconòmic de la cervesa artesana. Diferents prismes, des del fulgurant creixement de Brewdog, contraposat a l'aposta per la proximitat de Dougall's, fins la tradició centenària flamenca, passant per una distesa trobada de blocaries, que han aportat pluralitat i internacionalitat, enriquint el segon dia del BBF.

A un dia de la cloenda del festival cerveser, el bon ambient acompanyarà la jornada del diumenge i les diferents xerrades que tindran lloc. Més tats diaris, continuaran les presentacions de cerveses internacionals, com la Magic Rock, i els llibres, com el llibre de Noves Sensacions gastronòmiques, a càrrec del restaurant el racó d'en Cesc. Davant l'èxit fins el moment, un dia més per la cervesa artesana. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada