diumenge, 21 d’abril del 2013

Cervesa artesana a la Fira del Comerç al Carrer de Sants

Sandra Vicente Barreira
Barcelona

Pintxos i cervesa a la Fira del Comerç del
Carrer de Sants (Sandra Vicente)
El comerç del barri de Sants va sortir ahir dissabte al carrer per celebrar la Fira del Comerç; parades de botigues associades, mostres d'artesania catalana i diverses activitats com passejades en ase, exhibicions de la unitat canina de la Guàrdia Urbana, batucades o teatre de titelles van adornar ahir la Carretera de Sants.

Entre les mostres de comerç del barri cal destacar la presència d'una barra dedicada a la cervesa artesana com a representació de la Taverna el Racó de Sants. Amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari van organitzar una col·laboració amb els organitzadors del Barcelona Beer Festival per aixecar una paradeta a l'alçada de les cotxeres de Sants.

A la barra es podien degustar, entre d'altres, les edicions especials del BBF: Hops&Hopes i la BBF-Llúpol, de Naparbier. Així mateix, es va comptar amb la presència de la Hof Ten Dormaal, Saint-Helene, El Oso y el Cuervo, Sagra, Freigest, Braustelle..

Tot plegat, acompanyat d'una bona sel·lecció de pintxos i música en directe per acabar de donar ambient al tast de la cervesa artesana a la Fira del Comerç del Carrer de Sants.

3 comentaris:

  1. Encuentra aquí tu cerrajero urgente 24 horas.
    También la información más actual en nuestro blog de cerrajería.
    ¿Quieres ser cerrajero? Consulta también nuestra información sobre curso cerrajería.

    El mejor blog dedicado a la cerveza artesana en el que encontrarás múltiples artículos dedicados a como hacer cerveza o todas las características lúpulos.

    ResponElimina