dilluns, 1 d’abril del 2013

La cervesa Sarita guanya el primer concurs de cerveses d'EJDL

Un mes i mig després del tancament del termini d'inscripció al 1r concurs de homebrewers d'El Jardín del Lúpulo el jurat ha decidit que Sarita, la IPA de 7,6% ABV elaborada per Clint Goodrich i finalista en la categoria d'estils britànics, ha estat la guanyadora absoluta.

En segona posició, i finalista en la categoria de cerveses d'origen belga, la Dubbel Wow, una Dubbel de 5,5%ABV feta per Mario Comín Clavijo. I en tercer lloc, i finalista en la categoria d'origen alemany, la
Mistkäferchen, una Weissbier de 5,5% ABV de Francisco Hidalgo. 

Pel que fa a les 2nes i 3res posicions dels diferents estils trobem que en els estils britànics el segon lloc ha estat per la Tragachicos de Gerardo García Ortín i la Mil Vuit-cents Noranta-nou (1899) d'Albert Pantaleón Boada.

Als estils d'origen belga el segon lloc ha estat per l'Antela Blanca 4 de Glenn Schippers i el tercer per la Trayuka Chimpance Abbey de Jon Sánchez-Guardamino.

En els estils alemanys el segon lloc ha estat per Evagenia de Francisco Torres Castillo i el tercer per 5 Dunkelweizen de Rafael Ledesma Viñas.

Igualment s'han entregat dos premis especials i que en un inici no estaven programats pel jurat: premi a la millor etiqueta per Conde Birrácula d'Almudena Martín Sánchez i premi a la millor cobertura per Benedictine Ale de Mikel Muñoz Andrés, pel seguiment realitzat al seu bloc del procés d'elaboració de la cervesa. L'organització ha destacat l'alt nivell de les vora 55 cerveses presentades, tres de les quals eren catalanes.

Via El Jardín del Lúpulo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada