dissabte, 26 de gener del 2013

Inauguració de la quarta botiga dedicada a la cervesa artesana a Barcelona


Gabriel Ubieto
Barcelona


Jordi Exposito, a la inauguració de Beer Store // SandraVicente

Obre "BeerStore", una nova botiga de cervesa artesana al barri de Sagrada Família de Barcelona. El propietari, Jordi Expósito, va celebrar ahir a la tarda la inauguració a la que hi van assistir unes 60 persones. El nou establiment, orientat a la venta al por menor, ofereix una gran varietat de cerveses artesanes, tant nacionals com internacionals, paquets homebrewing per fabricar-la un mateix a casa i diferents accessoris com copes, gots, etiquetes, posa-gots, etc.   

Expóstio posa a la venta cerveses artesanals d'àmbit nacional, -99 marques diferents de Catalunya i Espanya- i internacional -52 varietats d'Europa, Nova Zelanda, Australia, etc-. Amb motiu de la inauguració es va fer una degustació de la local Birra 08. A més, a "BeerStore" es poden adquirir diferents packs per preparar la teva pròpia cervesa a casa. Des de 80€ el més senzill ("Base", per 25 litres) fins a 270€ ("Tot gra", per 50 litres) ja de més complets. “Sense por, fàcil i per a tothom” comenta Expósito.  El comerç està adreçat al veïnat, els sibarites i demés aficionats del creixent món cerveser artesà.

"BeerStore" és la quarta botiga dedicada a la venta d'aquesta beguda a la ciutat de Barcelona. Situada al número 269 del carrer Castillejos, Expósito considera la ubicació com "estratègica" en el districte de l'Eixample, on el radi de les altres tres no hi arriba. El nou empresari té perspectives d'ampliar el negoci i en els pròxims mesos organitzar al local diferents activitats relacionades amb el món de la cervesa: tasts, tallers i presentacions de llibres, tals com la seva guia de cervesa catalana, que sortirà a la venta cap a finals de mes.

4 comentaris:

  1. Pel que conec diria que com a mínim és la 5a... Suposo que comptàveu amb 'Rosses i Torrades', '2d2dspuma' i 'La Cervecita...'. Fa poc vaig sentir que hi havia una altra, que tampoc porta massa, es diu The Beer Shop (C/ Amigó 30)... Per Gracia crec que també hi ha alguna però no se si és tenda tan especialitzada com les que comentem...

    ResponElimina
  2. Gràcies per la teva aportació, Raged. Com a botiga de cervesa artesana catalana entenem una botiga especialitzada precisament en aquesta, tingui o no una vinculació estreta amb l'exportació internacional. Per Gràcia, al igual que pels diferents barris de Barcelona, si que hi ha negocis amb venta d'aquest producte, però el grau d'especialització i dedicació no és tal, segons el nostre parer, a l'alçada de les referents. El mateix Jordi Exposito ens va facilitar la dada i, pel que coneixem, la botiga "The Beer Shop" està orientada més cap a la cervesa en general, amb exportació internacional de les marques de primer nivell, i no tan conectada amb l'artesania catalana.

    ResponElimina
  3. La que faltaría incorporar es un pequeño rincón dentro del Mercado Galvany que quiere ofrecer una variedad de cervezas artesanas... Los invitamos a conocernos. Estamos en santaló 65, dentro del Mercado en la parada 108. Disponemos de unas 100 variedades diferentes, potenciando la representación de cervezas catalanas y españolas...!!! este fin de semana hemos ofrecido una degustación junto al productor del Hort del Barret y en las próximas semanas esperamos seguir ofreciendo nuevas degustaciones para los clientes del mercado!!! Nos interesa hacer llegar la cerveza artesana a la cesta del mercado... ¡que no falte en nuestras compras!

    ResponElimina
  4. Gracias por el comentario, nos interesan todo tipo de iniciativas del mundo de la cerveza y en breves intentaremos pasarnos por el Mercat Galvany para conocer un poco mejor la Beercorner. Ante degustaciones o proyectos así agradeceríamos que nos enviarais un e-mail o nos postearais en el blog o el Facebook. ¡Estaremos encantados de ir a cubrir el evento!

    ResponElimina