dissabte, 23 de febrer del 2013

Arrenca la Fira de Cervesa Artesana d'Arenys de Mar



Pablo Vijande, Martí Bargallo, Salvador Esteve, Ramon Pascual i Estanislau Fors // Sandra Vicente

Gabriel Ubieto
Arenys de Mar

L'alcalde d'Arenys de Mar, el president del Consell Comarcal i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, han presidit l'acte d'inauguració de la primera Fira de Cervesa Artesana d'Arenys de Mar. Martí Bargalló, productor de la cervesa la Puntaire d'Arenys, ha estat un dels principals promotors dels dos dies de jornades on presenta el seu nou producte.

Bargalló està obrint una nova factoria amb la intenció de fer "una cervesa que formi part del territori", en la línia de producte de proximitat que han remarcat les diferents autoritats. Dilluns 25 de Febrer inaugura una nova botiga especialitzada en cervesa artesana, que combinarà productes catalans, d'importació i d'elaboració pròpia. Local on es podrà tan beure cervesa com comprar materials de cara al homebrewing.


Presentació a càrrec del regidor de turisme, que ha descrit la cervesa com a element distintiu del caràcter mediterrani.  En la línia de "fer més amb menys", l'Ajuntament vol incentivar projectes innovadors i de proximitat, amb la intenció de que esdevinguin motivació per la crida al turisme. "Si la fira agrada, no dubtarem en anar a més" ha declarat l'alcalde. Arenys de Mar està duent a terme una planificació de fires quasi cada cap de setmana per mantenir i desenvolupar tant el mercat local com llaços amb altres iniciatives similar de la comarca.

El president de la diputació ha valorat l'empenta de la gent jove i a reafirmat el compromís de la Diputació amb les fires sectorials, com a "mètode de singularització dels pobles".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada