dijous, 28 de febrer del 2013

Llibres i cervesa s'uneixen a la Fira de la Cervesa de Sant Cugat del Vallès

Aïda Sanchez
Sant Cugat del Vallès
La sala El Siglo Mercantic on es va celebrar la fira // Aïda Sanchez

Remenar entre llibres de segona mà mentre sona música en directe és un bon pla per un dissabte al matí. Però pot ser millor si ho unnim a la cervesa artesana. Això devia ser el que van pensar els organitzadors de la primera Fira de la Cervesa de Sant Cugat del Vallès a l'hora d'escollir la sala El Siglo Mercantic per acollir l'esdeveniment. I els va funcionar, unes 1100 persones van passar-se per la fira on servir-se més de 3500 cerveses.

I és que tal i com la cervesa marida perfectament amb diferents tipus de menjar, també ho fa amb les fulles desgastades  dels llibres i les notes del jazz. Un espai diferent per acollir una fira, que tot i ser petita, va aconseguir reunir força cervesers el passat dissabte 23 de febrer. Tot un èxit, ja que aquell mateix dia es celebrava la Fira de la Cervesa d'Arenys de Mar. 

Però sense oblidar el més important: la cervesa. I amb aquesta excusa es van donar cita productors d'arreu del país. A la fira es van poder degustar les cerveses d'Ausesken, Segarreta, Popaire, Kurt, Alpha, Reptilian i Bleder


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada