tag:blogger.com,1999:blog-2489464099915617702.post6119697548037081455..comments2021-07-02T16:13:09.929+02:00Comments on Birra en Barril: Jordi Binefa: "el problema de la cervesa artesana és que falta cooperació"Birra en Barrilhttp://www.blogger.com/profile/03058605742070684721noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2489464099915617702.post-61038349149387946962013-03-11T18:17:52.016+01:002013-03-11T18:17:52.016+01:00Moltes gràcies per l'aportació!
Ens interessa...Moltes gràcies per l'aportació!<br /><br />Ens interessa molt aquest punt de vista que ens comentes, ja que ens agradaria saber quin és la impresió que en teniu des d'organitzacions, associacions o, en el vostre cas, des del GECAN. <br />Si us sembla bé, en breus intentarem posar-nos en contacte amb vosaltres per parlar-ne.<br /><br />Salut!<br />Birra en BarrilBirra en Barrilhttps://www.blogger.com/profile/03058605742070684721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2489464099915617702.post-55760884251269934052013-03-11T02:49:12.198+01:002013-03-11T02:49:12.198+01:00Molt interensant l'entrevista.
Cal fer molta ...Molt interensant l'entrevista.<br /><br />Cal fer molta feina al territori pel que fa la cervesa artesana,<br /><br />Com a membre del GECAN, haig de dir que si s'estan fent molts esforços per fer compres conjuntes, i sobretot abaixar el preu del coninent, no del contingut. Ës un tema que requereix temps, i sobretot molt d'esforç.<br />pel que fa la malta, ja fa mes de mig any que treballem amb pagesos de Girona per fer la nostra própia malta sembrant ordi cerveser al territori. Això per començar va per llarg, pero s'ha de començar a creure en el territori des de el primer gra. Malauradament a dia d'avui només podem aonseguir malta si la comprem a Belgica, Alemannia o Anglaterra.<br /><br />Salut i bona cervesa!<br />Kristian Meyenburg<br /><br />Popaire.comnimhttps://www.blogger.com/profile/09753820961924298359noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2489464099915617702.post-83428401087970533442013-03-08T20:23:41.285+01:002013-03-08T20:23:41.285+01:00I tant! quan vulgueu! I tant! quan vulgueu! Viktorhttps://www.blogger.com/profile/16369179792732314934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2489464099915617702.post-16239913545219975962013-03-06T18:02:53.314+01:002013-03-06T18:02:53.314+01:00És molt interessant això que expliques! Ja vam pas...És molt interessant això que expliques! Ja vam passar-nos per la Maison Belge i vam trobar que es tractava d'una visió molt diferent. Doncs, si et sembla bé, un dia potser ens posem en contacte amb tu i ens expliques això amb una mica més de detall, que sembla força curiòs. Birra en Barrilhttps://www.blogger.com/profile/03058605742070684721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2489464099915617702.post-20539478850796105222013-03-06T09:42:21.647+01:002013-03-06T09:42:21.647+01:00Jo visc a Brussel·les, i si bé, ovbiament, no pode...Jo visc a Brussel·les, i si bé, ovbiament, no podem comparar el mercat de cervesa artesanal català amb el belga, si que puc dir que la visió de la societat envers aquest producte, és diametralment oposada a la que existeix a Catalunya.<br /><br />A Bèlgica la cervesa artesanal es pot trobar al 90% dels bars, i els preus, per tant, són equiparables a cerveses de producció industrial com Duvel o Leffe.<br /><br />A tot això s'ha de sumar el fet que a Bèlgica, el gust per la cervesa i (com molt bé comenta en Jordi Binefa) l'educació del paladar, ha normalitzat i extès el consum de cervesa artesanal, així com el respecte a d'altres productors com els trapistes (Orval, Westmalle, Rochefort...)<br /><br />Deixo un petit link d'un negoci que va sobre rodes (en Francès): http://www.moederlambic.com/ <br />Moeder Lambic: Cerveseria que només ven cervesa artesanal. Importació de tota Bèlgica, Alemanya, Dianamrca i d'altres, i producció pròpia (Tara Boulba)<br />-Molt recomanable passar-se per la seva carta de cerveses-<br /><br />Molta sort amb l'empresa Jordi!Viktorhttps://www.blogger.com/profile/16369179792732314934noreply@blogger.com